Co nemůžeme změnit

Webnode mám ráda, protože opravdu velkou část všeho můžete nějakým způsobem ovlivnit včetně třeba chybových hlášek. Samozřejmě tu ale existují věci, které bez zásahu do šablony prostě nemůžete změnit a navíc, i po zásahu do šablony zůstávají ve své podstatě na svém místě, protože by jinak nefungovala editace přes editor webnode.

Tady si řekneme pět základních věcí jejichž umístění a zobrazování nemůžete změnit nebo můžete změt pouze za úplatu.

  1. Menu - Menu má své stabilní místo určené typem šablony kterou zvolíte. Přestože jeho obsah můžete editovat, stejně jako stavě mnohaurovnové menu, jeho umístění na stránce nijak změnit nejde. Zůstává pořád na tom samém místě na všech úrovních stránky a nemůžete ho ani zcela zrušit.
  2. Kontakty - Kontakty lze ze stránky odstranit a samozřejmě lze do určité míry editovat jejich obsah, ale samotné umístění rámečku s kontakty je stále na stejném místě a určené typem šablony, který zvolíte.
  3. Záhlaví - Obrázek v záhlaví můžete libovolně změnit, ale jeho velikost a umístění na stránce je dáno typem zvolené šablony a nelze ho ze stránky zcela odstranit.
  4. Políčko hledání - Políčko hledání nelze ani editovat ani ho ze stránky zcela odstranit a jeho umístění je dáno typem zvolené šablony
  5. Ikonka webnode v pravém rohu zápatí - Tuto ikonku nelze v nezpoplatněné verzy odstranit, ale pokud si zakoupíte balíček webnode a zaplatíte si za její odstranění můžete jí dát pryč. Samotnou ikonku nelze nijak editovat.

 

 

 

Komentáře:

Přidat nový příspěvek